Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.


Το δέρμα μας χρειάζεται ειδική περιποίηση!


Το δέρμα μας χρειάζεται ειδική περιποίηση με προϊόντα και θεραπείες που θα αποκαταστήσουν τις βλάβες και θα ανανεώσουν πλήρως την επιδερμίδα μας. Ο ήλιος, η ζέστη και το θαλασσινό νερό, άφησαν τα σημάδια τους στο πρόσωπο μας, τα οποία γίνονται ακόμα πιο έντονα όταν φύγει το μαύρισμά μας.



Αφυδάτωση, κηλίδες, πανάδες, άγρια υφή δέρματος είναι οι πρώτες ενδείξεις ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα.
Το φθινόπωρο είναι μεταβατική εποχή - με αλλαγές στην θερμοκρασία - και μας καλεί να αναπροσαρμόσουμε την καλλυντική μας περιποίηση, λαμβάνοντας υπόψη μας τα νέα δεδομένα. Η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή και ο αέρας περισσότερος με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χάνει ακόμα περισσότερο την υγρασία της.

Γι' αυτό οι κρέμες μας αποκτούν πιο πλούσια υφή και αντικαθιστούν τις καλοκαιρινές λεπτόρρευστες υφές.
Δίνουμε στο δέρμα περισσότερα λιπαρά συστατικά και βιταμίνες, μέσα σε αυτές πρωταρχικό ρόλο θα παίξει η βιταμίνη Α και Ε που είναι κατ' εξοχήν αναπλαστικές.
Για να δράσουν αποτελεσματικά οι κρέμες και τα σέρουμ, πρέπει η επιδερμίδα να είναι απόλυτα καθαρή, γι' αυτό ο καθαρισμός προσώπου πρέπει να μπει στις προτεραιότητές σας. Η δε απολέπιση από την άλλη είναι καλό να γίνεται δύο φορές την εβδομάδα. Έτσι θα απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και έτοιμη να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά.


24ωρη φροντίδα δέρματος.
Την ημέρα, για να ανανεωθεί και να αναδομηθεί η επιδερμίδα, είναι καλό να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο σύστημα ομορφιάς με κατάλληλα προϊόντα.
Ένα ήπιο καθαριστικό σε συνδυασμό με μια καλή ενυδατική λοσιόν θα βοηθήσει την επιδερμίδα να ανακτήσει την ισορροπία της.Συνεχίζεις απλώνοντας την κρέμα ματιών και προσώπου, που μπορεί να είναι και αντιηλιακή μαζί.
Οι νέες φόρμουλες μάς δίνουν καταπληκτικές κρέμες 3 σε ένα, ενυδάτωση με βιταμίνες, αντιηλιακή προστασία και make-up ταυτόχρονα.
Τη νύχτα,η επιδερμίδα επιδιορθώνει τις βλάβες της. Όταν κοιμάσαι το ορμονικό σύστημα λειτουργεί καλύτερα και τα συστατικά που θα βάλεις θα διατηρήσουν το δέρμα σου νεανικό.
Καθάρισε καλά το δέρμα σου από το μακιγιάζ και χρησιμοποίησε μια αναπλαστική κρέμα που θα βοηθήσει να γίνει παραγωγή νέου κολλαγόνου.


ΜΑΙΡΗ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥ
MFDAYSPA
www.mfdayspa.gr

Βαρβιτσιώτη 24 Ν. Κόσμος

Τ. 2109014211

MF DAY facebook page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου