Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ LIKE

Η ανθρώπινη φύση παραμένει η ίδια.Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την αποδοχή μας από τους άλλους και τον βαθμό επιβολής μας σε αυτούς.




Δεν μπορούμε να ξέρουμε στο μέλλον ποιο θα είναι το σύστημα μέτρησης της δημοτικότητας των ανθρώπων, ομάδων, διασημοτήτων και εταιρειών αλλά σίγουρα στο μέλλον θα γελάμε με το άγχος των νέων να δουν πόσα like θα μαζέψουν στις αναρτήσεις τους.
Ένα είναι σίγουρο πάντα η εμφάνιση μας και το χαμόγελο μας θα δέχεται τα περισσότερα (like )στην πραγματική ζωή.


Η πρόταση μου είναι με την νέα χρονιά βάλτε ένα ακόμα στόχο. Να επενδύσετε σε εσάς.





Είσαστε σίγουρα οι σημαντικότεροι άνθρωποι για τις οικογένειες σας αλλά και για εσάς τους ίδιους, μην το ξεχνάτε.!
Η εξωτερική μας εμφάνιση επηρεάζει πάρα πολύ τον ψυχισμό μας .
Παλιά το όριο ηλικίας ήταν τα 35 μετά ήσουν μεγάλος. Οι σημερινοί 40αρηδες έχουν καταρρίψει τα πάντα. Είναι top model, φαβορί για ταινίες και δείχνουν απίστευτα νέοι.
Φροντίστε το πρόσωπο σας, είναι αυτό που βλέπουν όλοι, η εικόνα σας στον κόσμο.
Οι θεραπείες στο ινστιτούτο και τα κατάλληλα προϊόντα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την νεότητα σας. Θέλουμε όμως να είσαστε και υγιείς. Γυμναστείτε! Βοηθά την καρδία σας και σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα.
Φάτε αντιοξειδωτικές ουσίες .Φρέσκα λαχανικά ,φρούτα και πιείτε vit C .Θα κάνει το δέρμα σας πιο λαμπερό και θα σας δώσουν ενέργεια.
Θα χρειαστούμε πολύ ενέργεια και καλή διάθεση για να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα που μας συμπιέζει αλλά θα δείτε ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!

Μαίρη Φιλιππαίου
Τ.2109014211
www.mfdayspa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου