Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

SPA - ΜΑΣΑΖ - ΑΝΑΝΕΩΣΗ

SPA -  ΜΑΣΑΖ - ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Διώξτε το στρες και την κούραση προσφέροντας στον εαυτό σας θεραπείες spa!





Λαμπερό δέρμα με σταφυλοθεραπεία. Έχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. Τα οφέλη είναι τεράστια και για το δέρμα του προσώπου και για το σώμα. Οι βιταμίνες που περιέχουν είναι ελιξίριο για το δέρμα μας. Η αίσθηση είναι μοναδική και το άρωμα πραγματικά κάνει τις αισθήσεις να ξυπνούν.

Αποτοξίνωση και χαλάρωση. Το χαμάμ έχει τις ρίζες του στην αρχαία ελληνική και ρωμαίικη εποχή.


Σε αυτό κυριαρχεί το στοιχείο του νερού που σε συνδυασμό με την ευχάριστη θερμοκρασία και τους ευεργετικούς υδρατμούς, κάνει τον οργανισμό να αποβάλει όλες τις τοξίνες του.

Πρώτα απολαμβάνεις μια βαθιά ολόσωμη απολέπιση με ιδικό γάντι ή με πίλινγκ.
Μετά ο απαλός αφρός του φυσικού σαπουνιού ελιάς σου σκεπάζει όλο το σώμα που δέχεται με ανακούφιση τον εξαγνισμό. Μπορείτε να το συνδυάσετε με λούσιμο στο κεφάλι και μασάζ στο τριχωτό και τον αυχένα και τους ώμους. Μοναδική αίσθηση.




Οι θεραπείες με θαλασσινά εκχυλίσματα έχουν σαν στόχο την ανανέωση των κυττάρων και την πρόληψη της γήρανσης. Η θεραπεία χρησιμοποιεί οξυγονωμένο θαλασσινό νερό από μεγάλο βάθος και δρα ενάντια στις ρυτίδες. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια, αναδομώντας την ελαστικότητα και αποκαθιστώντας την λάμψη της επιδερμίδας. Η θεραπεία είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.





Τα αρωματικά έλαια επιδρούν μέσω του νευρικού συστήματος στην κυκλοφορία, την αναπνοή, στο ορμονικό σύστημα και τον εγκέφαλο. Ξεκινά με μασάζ στην πλάτη και τους ώμους. Το εξειδικευμένο μασάζ συμβάλει στην ψυχική χαλάρωση αλλά και την σύσφιξη των ιστών. Η επιλογή των κατάλληλων αιθέριων ελαίων είναι πολύ σημαντική για να έχουμε τα μέγιστα οφέλη.



Θεραπείες με βότανα για βελτίωση της υγείας. Τα βότανα γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες μπορούν να γιατρέψουν σχεδόν τα πάντα. Η βοτανοθεραπεία ξεκινάει στην ειδική μπανιέρα υδρομασάζ όπου τα κατάλληλα έλαια βοτάνων διαλύονται στους 34 βαθμούς κελσίου. Η θεραπεία έχει ξεκινήσει. Το δέρμα απορροφά όλες τις ιδιότητες των βοτάνων και μάλιστα σε μεγάλη έκταση. Στην συνέχεια έρχεται ένας μοναδικός συνδυασμός κινήσεων μασάζ ή επιλέγετε να συνεχίσετε με πουγκιά με βότανα. Στο τέλος ο θεραπευτής θα σας προσφέρει ένα ζεστό ρόφημα με αντίστοιχα βότανα για την πλήρη αποτοξίνωση σας. Οι μύες λύνονται, το δέρμα γίνεται απαλό και το μυαλό συλλαμβάνει  την πλήρη έννοια της ευζωίας.

Ο προορισμός ομορφιά και υγεία έχει ολοκληρωθεί. Απολαύστε το.

Μαίρη Φιλιππαιου

www.mfdayspa.gr

T.2109014211



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου