Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ




Ο Αμερικάνικος οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων FDA έχει δώσει την έγκριση του σε μια μόνο θεραπεία για κυτταρίτιδα: την συσκευή  LPG endermology.
Αν και στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά πολλά μηχανήματα που περηφανεύονται για την ίδια λειτουργία, η συγκεκριμένη πατέντα είναι η μόνη που κρίθηκε από την αμερικανική αλλά και ευρωπαικη αρχή κατάλληλη να πάρει την επίσημη ένδειξη ως, μείωση της εικόνας της κυτταρίτιδας.

Πως λειτουργεί: Για να πετύχει εμφανή βελτίωση της κυτταρίτιδας, το μηχάνημα LPG συνδυάζει 2 μορφές  σύνθλιψης λιποκυττάρων (αρνητική πίεση και μάλαξη του ιστού) μας εξηγεί η ιατρική ερευνητική ομάδα της Γαλλίας. Με αυτό τον τρόπο καταπολεμά όλες τις παραμέτρους που ευθύνονται για την δημιουργία της κυτταρίτιδας.
Επιδρά στον λιπώδη ιστό βοηθώντας τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν ενώ συγχρόνως τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου. Την ίδια στιγμή το μηχανικό μασάζ βελτιώνει την μικροκυκλοφορία στην περιοχή και κάνει εύπλαστα τα λιποκύτταρα.

Η εφαρμογή είναι ανώδυνη και ευχάριστη!   




Πότε θα δω αποτελέσματα: Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 8 ως 12 επαναλήψεις, μια η δυο την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά από την πέμπτη η έκτη φορά Για την συντήρηση των αποτελεσμάτων χρειάζονται σωστή διατροφή, κίνηση και εφαρμογή του LPG endermology μια φορά το μήνα ή τους 2 μήνες. Με αυτό τον τρόπο μπορώ να κάνω τα αποτελέσματα να κρατήσουν για πάντα.

Πόσο κοστίζει: Κάθε επίσκεψη κοστίζει 60€ αλλά σε μορφή προγράμματος υπάρχει έκπτωση 35%! 

Μαίρη Φιλιππαίου

www.mfdayspa.gr

T.2109014211

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου