Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΩΜΑΤΟΣ


Συνδυασμός λιποδιάλυσης και σύσφιξης.



Μέχρι τώρα γνωρίζουμε για  τις θεραπείες λιποδιάλυσης κατά τις οποίες τα λιποκύτταρα καταστρέφονται είτε με ενέσεις είτε με μηχανήματα είτε με λιποαναρρόφηση. 

Τί γίνεται όμως με το δέρμα που απομένει χωρίς το υποστήριγμα του λίπους και χαλαρώνει? Τώρα ένα νέο μηχάνημα επιτυγχάνει τόσο να διαλύσει το τοπικό πάχος όσο και να συσφίξει το δέρμα.




Πως λειτουργεί: Το RF η ραδιοσυχνότητες Med Apollo είναι μια συσκευή που επιστρατεύει δυο ειδών ραδιοσυχνότητες (τις μονοπολικές και τις διπολικές για όσους θυμούνται τι είναι από την φυσική!). Έτσι καταφέρνει να δρα συγχρόνως στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος, αλλά και σε βάθος 2 ως 6 χιλιοστών, αλλά και κάτω από αυτό σε βάθος 2 εκατοστών εκεί που βρίσκονται τα λιποκύτταρα. 

Η θερμότητα που διοχετεύει  μέσω των ραδιοκυμάτων έχει αποτέλεσμα στην συρρίκνωση των λιποκυττάρων. Το λίπος ρευστοποιείται και απελευθερώνεται στα όργανα που θα προωθήσουν τον μεταβολισμό. Στην συνέχεια το μηχάνημα αναλαμβάνει την σύσφιξη. Διοχετεύει θερμότητα στους ινοβλάστες και έτσι τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου.



Πότε θα δω αποτελέσματα: Από την πρώτη φορά! Αλλά για να ολοκληρωθεί η θεραπεία θα χρειαστεί 6 επαναλήψεις σε απόσταση  7 ως 10 ημερών.

Πόσο κοστίζει: Κάθε επίσκεψη κοστίζει 150€ αλλά τρέχει προσφορά που κατεβάζει το κόστος στα 70€!

Μαίρη Φιλιππαίου

www.mfdayspa.gr

T.2109014211

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου