Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΥΓΙΕΣ ΔΕΡΜΑ ;

 Πίνετε πολύ νερό, να τρώτε τα φρούτα και τα λαχανικά σας , και μην κάνετε υπερβολική απολέπιση .


Αλλά τι γίνεται με την φιλικότητα των καλλυντικών σας με το περιβάλλον και με εσάς?
Από τα φυσικά καθαριστικά προσώπου μέχρι  τα  βιολογικά πινέλα μακιγιάζ , εδώ είναι έξι συμβουλές που θα βοηθήσουν την υγεία του δέρματος σας   και το περιβάλλον !



1. Όχι πια Λιπαρό δέρμα : 

http://www.spa-eshop.gr/Product/497/gel_proswpou_gia_lipara_dermata-yellow_rose είναι το νούμερο 1  προϊόν, αν έχετε λιπαρό και ακνεικό δέρμα . Αυτό το εντελώς φυσικό , χωρίς χημικά καθαριστικό αποσυμφορεί τους φραγμένους πόρους .



2 .Φυσικές θεραπείες του δέρματος :

 Το ξέρατε ότι το λεμόνι μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα μεγάλο φυσικό τονωτικό για τη λιπαρή επιδερμίδα ; Εδώ είναι το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας : πάρτε ένα άδειο μπουκάλι ψεκασμού και να βάλτε 1/2 ενός λεμονιού , 1/2 ζεστό νερό και 1/2 witch hazel , ψεκάστε το  στο πρόσωπό σας . 

Λάβετε υπόψη ότι είναι  στυπτικό και μπορεί να είναι πολύ σκληρό για ευαίσθητες ή αφυδατωμένες επιδερμίδες .


3 . Φυσικό Facial Cleanser

Ένα φυσικό καθαριστικό που δεν κοστίζει ; Ναι , παρακαλώ ! http://www.spa-eshop.gr/Product/744/daily_cleanser_combination_oily_skin_

είναι ένα προϊόν που θα χρησιμοποιηθεί πολύ και για να είμαι ειλικρινής : είναι  ένα από τα καλύτερα ! Αυτό το καθαριστικό δεν περιέχει parabens και δραστικές χημικές ουσίες . Ανέφερα ότι μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα remover makeup ;Είναι μεγάλη ποσότητα και θα σας κρατήσει πολύ. Πιο καλά δεν γίνεται!


4. Φυσική τρίχα : Αγαπάμε όλοι  ένα καλό πινέλο  κάνει το μακιγιάζ μας να κρατά περισσότερο και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο.  Καθαρίζονται εύκολα και δεν μας μεταφέρουν μολύνσεις.


5. Υγιεινή Διατροφή για τα χείλη σας : Αγαπάμε τα μαλακά χείλη , αλλά μερικές φορές οι εταιρείες  που χρησιμοποιούμε μπορεί να εχουν όχι και τόσο φιλικές χημικές ουσίες . Όταν ψάχνετε για ένα οργανικό κραγιόν , ελέγξτε την ετικέτα για να δείτε αν το προϊόν περιέχει τεχνητά συστατικά , χρωστικές ,προτείνω το  http://www.spa-eshop.gr/Product/478/kragion_colourfull_gerard_s


6.  Απλή και άμεση ενυδάτωση χωρίς λιπαρά.

 http://www.spa-eshop.gr/Product/517/enudatiki_leptis_ufis_,amesis_aporrofisis-yellow_rose  Εάν είσαστε από τους ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούν πολλές κρέμες αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τύπους δέρματος και δίνει άμεση υγρασία.

Μαίρη Φιλιππαίου
www.mfdayspa.gr
Τ.2109014211

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου