Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ενυδάτωση προσώπου για πρόληψη Γήρανσης το καλοκαίρι.



Είναι η χρονιά που καταρρίπτονται οι μύθοι για τα οξέα. Μετά από κλινικές μελέτες στην Αμερική οι επιστήμονες βρήκανε τα οξέα που επιβάλλεται να χρησιμοποιήσουμε το καλοκαίρι
.Υπάρχουν λοιπόν καλοκαιρινά πίλινγκ που θα ενυδατώσουν και θα παχύνουν την επιδερμίδα αλλά και θα βοηθήσουν άμεσα το δέρμα έναντι στις ηλιακές επιθέσεις.

Η καλοκαιρινή θεραπεία μας λοιπόν ξεκινάει:

1. Με καθαριστικό οξέων όπως κοζικό και λακτικό που θα αφαιρέσουν τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ερεθίσουν την επιδερμίδα μας και θα φωτίσουν το δέρμα μας αφαιρώντας τις δυσχρωμίες που ίσως κάναμε στον ήλιο.

2. Συνεχίζετε με ένα αντιοξειδωτικό serum που περιέχει idebenone ένα πολύ ισχυρό αντίδοτο για την φθορά του δέρματος έναντι στις ακτίνες του ήλιου.


3. Εφαρμόζουμε coffeeberry συστατικά σε κρεμώδη μορφή. Αυτά θα δώσουν άμεσα υγρασία, θα απαλύνουν το δέρμα και θα δώσουν λάμψη ακόμα και στα πιο φωτογηρασμένα δέρματα.

4. Περνάμε ένα φιλμ από βιταμίνες σε ειδική μικρομοριακή μορφή για να μπορέσει να τις δεχτεί το κύτταρο. Με αυτό το νέο σύστημα μεταφοράς είμαστε σίγουροι για την είσοδο και παραμονή των συστατικών μέσα στο δέρμα.

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να κάνουμε το δέρμα μας να λάμπει και αυτή η θεραπεία θα κάνει τις μικρές ρυτίδες σχεδόν να εξαφανιστούν σε μια μόνο επίσκεψη.

Γνωρίζοντας ότι η έκθεση του δέρματος σας στον ήλιο θα είναι πολύ μεγαλύτερη τώρα το καλοκαίρι φροντίστε να κάνετε τις σωστές θεραπείες για να σώσετε το δέρμα σας από πρόωρη γήρανση. 

Κόστος θεραπείας 50€

Μαίρη Φιλιππαίου αισθητικός 

MFDAYSPA

www.mfdayspa.gr

T.2109014211

Βαρβιτσιώτη 24, Ν. Κόσμος (πλησίον μετρό)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου