Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Καθαρισμός Προσώπου

Καθαρισμός προσώπου .Απαραίτητος για ένα όμορφο δέρμα!



Για την φροντίδα της επιδερμίδας το πιο σημαντικό βήμα είναι ο καθαρισμός του προσώπου.
Υπάρχει ο καθαρισμός που κάνουμε μόνοι μας καθημερινά και ο βαθύς καθαρισμός που κάνουμε στο ινστιτούτο αισθητικής. 
Ο ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ:
1.το δέρμα μας να αναπνεύσει
2.Θα ενυδατώσει βαθιά.
3.Θα δώσει συστατικά στο δέρμα που θα το κρατήσουν νέο.
4.Θα προστατέψει την επιδερμίδα τουλάχιστον για ένα μήνα .
5.Θα σας κάνει να αισθάνεστε ανανεωμένοι.
 
Ο καθαρισμός  που κάνουμε εμείς  καθημερινά είναι απαραίτητος πριν απλώσετε την ενυδατική ή αντηλιακή κρέμα και βέβαια το βράδυ, ώστε να αφαιρεθούν από το δέρμα οι ρύποι και τα υπολείμματα του μακιγιάζ που συσσωρεύτηκαν στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφορα προϊόντα καθαρισμού, ανάλογα με τον τύπο δέρματος, τα οποία δεν καθαρίζουν απλά την επιδερμίδα, αλλά παράλληλα την αποτοξινώνουν και την αναζωογονούν.


Αφρός 
Για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες. Απλώστε μία ποσότητα αφρού σε βρεγμένο πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Κάντε απαλό μασάζ. Στο τέλος ξεβγάλετε με άφθονο χλιαρό νερό.
Σαπούνι-Ζελ καθαρισμού
Για κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες. Δημιουργήστε αφρό με τα χέρια. Απλώστε τον σε όλο το πρόσωπο και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.
Γαλάκτωμα
Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Απλώστε μία μικρή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο και στη συνέχεια αφαιρέστε την με βαμβάκι.

Γιατί να είμαι πιστή στον καθαρισμό;

 

Γιατί αφαιρεί τους ρύπους της ατμόσφαιρας Ακόμα κι αν δεν υπάρχει μεϊκ-άπ, η διαδικασία αυτή στο τέλος της ημέρας αποσυμφορεί τους πόρους του δέρματος από καυσαέριο, σκόνη, ρύπους και το σμήγμα που εκκρίνεται φυσιολογικά από την επιδερμίδα....
 Παρέχει στο δέρμα έξτρα φροντίδα: Τα σύγχρονα προϊόντα καθαρισμού δεν καθαρίζουν απλώς...ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξεις, μπορεί να ενυδατώνουν, να προστατεύουν την ευαίσθητη επιδερμίδα, ακόμα και να περιέχουν αντιγηραντικούς παράγοντες, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη anti-age σειρά περιποίησης και έτσι δεν έχεις παρά να μην την ξεχνάς!
Αυξάνει τη δράση της κρέμας: το ήξερες; Δεν υπάρχει αντιρυτιδικό ή αντιγηραντικό προϊόν, όσο ισχυρό κι αν είναι, που να μπορεί να λειτουργήσει σε δέρμα γεμάτο ρύπους, σμήγμα και υπολείμματα μακιγιάζ. Καθαρίζοντας σχολαστικά το δέρμα, βοηθάς τα προϊόντα να διεισδύσουν καλύτερα στην επιδερμίδα και άρα να διατηρείς και να ενισχύσεις τη λάμψη σου!
Ανεβάζει τη διάθεση:  Εκτός από την υπέροχη μυρωδιά που έχουν τα περισσότερα προϊόντα καθαρισμού, στα μεγάλα συν της διαδικασίας είναι και η αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που αφήνει, οπότε δεν έχεις άλλη επιλογή αν θέλεις να δεις τη διάθεση σου να ανεβαίνει κατακόρυφα!
Πώς θα καθαρίσεις σωστά:
Α. Καθάρισε το πρόσωπο σου με βαμβάκι και γαλάκτωμα για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου.
Β. Αφαίρεσε το γαλάκτωμα ξεπλένοντας με χλιαρό νερό και πέρασε όλο το πρόσωπο με βαμβάκι λοσιόν για να αφαιρέσεις τα υπολείμματα και να τονώσεις την επιδερμίδα σου.
Τιπ: για να αφαιρέσεις το παχύρευστο μέικ-απ πρέπει οπωσδήποτε μετά το τζελ καθαρισμού να πεις ναι στην τονωτική λοσιόν και το μόνο σίγουρο
Υπάρχουν καθαριστικά που κάνουν μαζι και απολέπιση.
Η απολέπιση: "είναι η μητέρα της αντιγήρανσης, κι αυτό για δυο πολύ σοβαρούς λόγους: Όσο παραμένουν τα νεκρά κύτταρα πάνω στην επιδερμίδα, αργούν να εμφανιστούν τα νέα κύτταρα -η απομάκρυνσή τους ενεργοποιεί την αναπαραγωγή νέων κυττάρων- και τόσο λιγότερο μπορούν να διεισδύσουν τα συστατικά των καλλυντικών στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος. Καθημερινά, μέρα παρά μέρα ή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα -ανάλογα και με τον τύπο του δέρματος καθώς και την ηλικία του- η απολέπιση είναι απαραίτητη. Τα λιπαρά και τα πολύ ξηρά δέρματα απαιτούν μεγαλύτερη συχνότητα απολέπισης".
Επένδυσε στα σωστά προϊόντα: ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σου (κανονικό, ξηρό, λιπαρό, μικτό, ευαίσθητο) πρέπει να χρησιμοποιείς και τα αντίστοιχα προϊόντα, έτσι ώστε να μην προκαλούνται ερεθισμοί.

Φτιάξε το δικό σου καθαριστικό στο σπίτι. 

 


Έχω αποφασίσει να κάνω αυτό το σεμινάριο για όλους εσάς που δεν θέλουν να δίνουν  πάρα πολλά χρήματα για εμπορικά προϊόντα καθαρισμού .
Το Αλεύρι είναι καλό για το δέρμα, καθώς φέρεται να είναι εξαιρετικά ήπια και ένα φυσικό απολεπιστικό αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες αφήνοντας σας ένα απαλό και λαμπερό δέρμα. Αναμίξτε το με μέλι και γάλα και θα έχετε ένα τέλειο καθαριστικό για όλες τις επιδερμίδες.
Θα σας πάρει λιγότερο από ένα λεπτό για να κάνετε αυτό το φυσικό οργανικό καθαριστικό.
Μέρα με τη μέρα θα πάρετε ένα ενυδατωμένο δέρμα  και  μια πιο φωτεινή επιδερμίδα.
Πρώτα το  μέλι έχει συνήθως ένα pH μεταξύ 3,2 και 4,5 που το καθιστά ιδανικό και για ευαίσθητες επιδερμίδες.Οι  Αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητές του θα λειτουργήσουν τέλεια για την ακμή, τους μεγάλους πόρους και το  θαμπό δέρμα. Όσο για το γάλα είναι πλούσιο σε αντι γήραντικές  ιδιότητες. 
Μαίρη Φιλιππαίου  
www.mfdayspa.gr 
T.2109014211

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου