Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015


ΕΥΚΟΛΗ, ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ.


Διώξτε την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.





Η κυτταρίτιδα οφείλεται σε ένα συνδυασμό παραγόντων που προκαλούν δυσμορφία του δέρματος και την γνωστή όψη πορτοκαλιού. Τα λιποκύτταρα διογκώνονται προκειμένου να αποθηκεύσουν το λίπος. Τα ίδια λιποκύτταρα εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία του λεμφικού και φλεβικού συστήματος και έτσι δεν μεταφέρονται σωστά οι πολύτιμες θρεπτικές ουσίες στους ιστούς.

Με αυτό τον τρόπο η περιοχή που αποθηκεύει το λίπος νοσεί, το ίδιο και οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης που το περιβάλλουν. Οι ινοβλάστες, δηλαδή τα κύτταρα που παράγουν τις ίνες κολλαγόνου, δεν αρματώνονται σωστά λόγω της κακής κυκλοφορίας και κατ’ επέκταση δεν συνθέτουν καινούργιες.




Το αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση κυτταρίτιδας και η χαλάρωση του δέρματος λόγω του προβλήματος που προκαλείται στο συνδετικό ιστό.

Η θεραπεία lipostop αποτελεί μια καινοτομία στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας γιατί στοχεύει ακριβώς σε όλους τους παράγοντες που συντελούν στην δημιουργία της.
Βασίζεται στην μέθοδο ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων η οποία αποτελεί καινοτομία στην αισθητική ιατρική παγκοσμίως. Πρόκειται για μια ειδική τεχνολογία κυμάτων που στοχεύουν απευθείας στα λιποκύτταρα με στόχο την διάλυση τους με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Αυξάνει άμεσα την αιμάτωση τοπικά και τονώνει την αιματική κυκλοφορία. Βελτιώνει την ελαστικότητα των ιστών και τη σύσφιξη του δέρματος. Ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό και αυξάνει τις καύσεις. Έτσι αντιμετωπίζει ταυτόχρονα την τοπική συσσώρευση λίπους, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση.




Το αποτέλεσμα μετά από κάποιες συνεδρίες είναι:
εντυπωσιακή βελτίωση της όψης του πορτοκαλιού, μείωση πόντων και ορατή σύσφιξη. Εφαρμόζεται σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά και μπράτσα. Συνολικά απαιτούνται 10-12 συνεδρίες, οι οποίες γίνονται 1-2 φορές την εβδομάδα και διαρκούν 40 λεπτά. Κόστος 50€ ανά συνεδρία.



ΜΑΙΡΗ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥ

MF Day Spa
Βαρβιτσιώτη 24 - Ν. Κόσμος
τηλ. 2109014211


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου